Telefoon reparatie Breda bij u voor de deur - TelefoonReparatie-Bus

Telefoon reparatie in Breda


In Breda jouw telefoon thuis laten repareren

Wij repareren jouw telefoon vakkundig én snel bij jou voor de deur. Een barst in je scherm, een batterij die te snel leegloopt of een oplaadconnector die slecht contact maakt? Wij kunnen deze problemen binnen 30 minuten voor je oplossen. Met onze professioneel ingerichte reparatiebus komen we bij je langs en repareren we je telefoon ter plekke. In de meeste gevallen kun jij jouw telefoon binnen no-time weer gebruiken. Dus, heb je zelf de kennis noch de tijd om je telefoon te (laten) repareren? Bel dan vandaag nog en probeer onze unieke reparatieservice op locatie. Al vele tevreden klanten gingen je voor.

 

Vergoedt mijn verzekeraar de reparatie van mijn telefoon?

Natuurlijk ontvang je van ons een offerte die je bij je inboedelverzekering, reisverzekering of aansprakelijkheidsverzekering kunt indienen. In veel gevallen hoef je de reparatie van je telefoon dus niet zelf te betalen. De kosten voor het repareren van je telefoon kun je verhalen op je inboedelverzekering als de schade in huis is gebeurd. Is je telefoon bijvoorbeeld tijdens je vakantie gevallen? Maak dan aanspraak op je reisverzekering. Als iemand anders de schade heeft veroorzaakt, dan draait de aansprakelijkheidsverzekering van deze persoon voor de kosten op. Informeer vooraf dus goed bij jouw verzekering of jij de kosten van je telefoon reparatie vergoed krijgt. Zorgen wij voor een offerte per e-mail die je direct kunt doorsturen.

Welke telefoonmerken repareren jullie?

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van telefoon reparaties in Breda, kunnen we vrijwel ieder merk en type telefoon op professionele wijze repareren. Zoals je hierboven ziet repareren wij alle gangbare telefoonmerken. Wij hebben ongeveer 90% van alle benodigde onderdelen voor veel voorkomende telefoon reparaties bij deze telefoons op voorraad. Neem contact op voor het inplannen van een reparatie bij jou voor de deur en we komen vaak dezelfde dag nog bij je langs.

Waarom telefoon reparatie bij de TelefoonReparatieBus?

Om mee te beginnen komen wij bij jou op locatie. Thuis of op je werk. Kun jij ondertussen verder met je eigen bezigheden. Daarnaast repareren we elke telefoon snel, vakkundig en ook tegen een aantrekkelijk tarief. Onderdelen kopen we namelijk op grote schaal en direct bij de fabrikant in. Bovendien repareren we vrijwel elk veel voorkomend euvel: van bekraste en gebarste schermen tot en met slecht functionerende accu’s. En, nog even op een rijtje:

* Jij behoudt alle data
* Jij krijgt de laagste prijs garantie
* Jij hoeft de deur niet uit en kunt je eigen ding doen
* Jij krijgt 2 jaar garantie op de reparatie van je telefoon
* Jij kunt in veel gevallen de kosten op je verzekering verhalen
* Jij kunt je eigen korting verdienen

Hoe kan ik de reparatie van mijn telefoon in Breda aanvragen?

Via het kopje reparatie op onze website kun je snel en eenvoudig de reparatie van jouw telefoon in Breda en omgeving inplannen. Gewoon bij jou voor de deur, op kantoor of net waar het jou goed uitkomt. Uiteraard op een dag en tijdstip van jouw keuze. Wij zijn 6 dagen per week van 09:00-21:00 uur bereikbaar. Meld dus nu jouw kapotte telefoon aan en wij zorgen dat ie binnen no-time weer zo goed als nieuw is!

Tot waar komt de TelefoonReparatie-Bus:

De TelefoonReparatie-Bus komt onder andere in de volgende regio's: Telefoon reparatie SchoreTelefoon reparatie Bergen op ZoomTelefoon reparatie Sint-MaartensdijkTelefoon reparatie RoosendaalTelefoon reparatie Bruinisse

Contact met telefoon reparatie bus
Kan ik je helpen?

Op locatie tijden

Chat met ons