Apple reparaties

iPhone reparatie in Breda

Wil jij de reparatie van jouw iPhone in Breda snel, professioneel én voor je deur laten uitvoeren? Neem dan nu contact op met de ervaren specialisten van de Telefoon Reparatie Bus en vraag naar de mogelijkheden. Hoewel iPhones bekend staan om hun superieure kwaliteit, kan het toch voorkomen dat er iets moet worden gerepareerd. Een ongeluk zit in een klein hoekje en ook iPhones gaan niet eeuwig mee.

Een barst in je scherm, een defecte camera of een oplaadconnector die niet meer werkt, het komt regelmatig voor. Toch blijven mensen vaak met dit soort ongemakken lopen. Waarom? Ze hebben geen tijd of zin om hun iPhone te laten maken. Daar komt de Telefoon Reparatie Bus om de hoek kijken. Letterlijk. We komen namelijk jouw iPhone op locatie repareren. Bij jou in Breda op kantoor of gewoon thuis voor je deur. Handig hè? Plan vandaag nog een afspraak in voor de reparatie van jouw iPhone in Breda! Hieronder vind je alle iPhone modellen. Als je daarop klikt komen alle reparatieprijzen tevoorschijn. Selecteer de reparatie(s) die jij nodig hebt en meld je verzoek aan. Prijzen zijn altijd inclusief btw en montage.

 

Apple iPhone

Apple watch

Apple iPad

Apple iPad Pro

Apple iPad Air

Apple iPad Mini

Apple MacBook Pro

Apple MacBook Air

MacBook

Apple iMac

Veel voorkomende iPhone reparaties die wij verzorgen

Een iPhone is maar een klein apparaatje, maar er kan van alles aan stuk gaan. De Telefoon Reparatie Bus wordt soms voor de vreemdste reparatieverzoeken gebeld. Weet je niet zeker of we het mankement aan jouw iPhone kunnen repareren? Bel ons dan gewoon even. Twijfel je of het überhaupt noodzakelijk is om je iPhone te repareren? Neem ook dan even contact op. Soms kun je er nog prima een tijdje mee doen, maar in sommige gevallen heeft het probleem invloed op de levensduur van je iPhone. En dat is zonde. Wij verzorgen reparaties voor alle nog door Apple ondersteunde iPhones. Hieronder noemen we enkele iPhone reparaties waar wij vaak voor naar Breda komen:

 • Reparatie van het iPhone scherm
 • Vervanging van de iPhone batterij
 • Reparatie van de iPhone camera
 • Reparatie van de iPhone oplaadconnector
 • Vervanging van de iPhone backcover
 • Reparatie van de iPhone behuizing
 • Reparatie van de iPhone power- of volumeknop
 • Reparatie van een iPhone moederbord
 • Reparatie van de iPhone bij waterschade

 

Waarom je iPhone door de Telefoon Reparatie Bus laten repareren?

Om mee te beginnen fixen wij jouw iPhone bij jou thuis voor de deur, in onze mobiele reparatie bus. Dit kan ook bij je werk of op een andere locatie in Breda. Jij hoeft dus zélf de deur niet uit. Best handig als het rotweer is. En je hoeft ook geen vrije dag te nemen. Daarnaast zijn we zeer flexibel. We zijn soms in staat om dezelfde (en anders de volgende) dag nog jouw iPhone in Breda te komen repareren. Bovendien duurt de gemiddelde reparatie slechts één uur. Jij hoeft jouw digitale metgezel dus niet lang te missen. Tot slot worden iPhone reparaties verzorgd door ervaren en vakkundige specialisten met uitgebreide, technische kennis van Apple producten in het algemeen en iPhones in het bijzonder en kan je tot maar liefst 2 jaar garantie op de reparatie krijgen! Dus, nog even op een rijtje:

 • Reparatie van je iPhone op een locatie in Breda naar keuze
 • Jouw iPhone binnen één uur gerepareerd, soms dezelfde dag nog
 • Reparatie van je iPhone door ervaren en vakkundige specialisten
 • Maar liefst tot 2 jaar garantie op de reparatie van je iPhone

 

Meld snel en eenvoudig de reparatie van je iPhone in Breda aan

In slechts een paar stappen vraag jij snel en eenvoudig jouw iPhone reparatieverzoek in Breda aan. Je kunt zelfs een afspraak direct voor jouw deur aanvragen, op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt (geef je voorkeur op in het opmerkingen veld). Je kunt ons 6 dagen per week van 09:00 - 18:00 uur bereiken. Nadat jij jouw kapotte telefoon hebt aangemeld, gaan we zo snel mogelijk aan de slag om bij jou op locatie je iPhone te repareren. Vanaf dat moment gaat jouw garantie in op de reparatie en alle voor de reparatie gebruikte, nieuwe iPhone onderdelen.

Verhaal de reparatie van je iPhone op je verzekering

Heb jij een inboedelverzekering? Dan bestaat de kans dat jij de reparatie van je iPhone op je inboedelverzekering kunt verhalen. Tenminste, als de schade in huis is ontstaan. Heeft je iPhone schade opgelopen tijdens je vakantie? Dan kun je mogelijk aanspraak op je reisverzekering maken. Als van één van beide sprake is, stellen wij graag de benodigde offerte op, die jij vervolgens direct per e-mail aan je verzekeraar kunt sturen. Het is dus de moeite waard om goed je polis te checken of even contact met je verzekeraar op te nemen. Vragen of opmerkingen hierover? Neem gerust contact op.

Zakelijke iPhone reparatie in Breda

Adviseurs, vertegenwoordigers, maar ook storingsmonteurs en chauffeurs, eigenlijk elke medewerker die veel op de weg zit beschikt tegenwoordig over een smartphone ‘van de zaak’. Die smartphone, vaak een iPhone, is onmisbaar als het gaat om communicatie met collega’s, klanten en relaties. Werkt jouw bedrijf met iPhones? En ben je op zoek naar een betrouwbare partij die snel en vakkundig iPhones repareert? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Wij denken graag mee over hoe we de continuïteit van de mobiele communicatie van jouw organisatie kunnen waarborgen.

Zelf je iPhone repareren?

Dat raden we niet aan. Ook in Breda zijn iPhone reparatie kits te verkrijgen. De handleiding krijg je er vaak bij of kun je online vinden. Die handleidingen laten echter niet alles zien en voor je het weet scheur je een antenne kapot of beschadig je een flexkabel. In de dagelijkse praktijk komen we regelmatig ergens op locatie waar we een tupperware doosje ontvangen met een gedemonteerde iPhone. De eigenaar heeft dan zelf geknutseld. Het resultaat? De uiteindelijke reparatie valt drie keer zo duur uit. Pas dus op met je kostbare iPhone en laat hem herstellen door een professional.

Komt de Telefoonreparatiebus ook buiten Breda?

De Telefoonreparatiebus rijdt in en rond Breda om iPhones te repareren. Heb je een iPhone reparatie nodig in Terheijden, Teteringen, Bavel, Ulvenhout, Rijsbergen of Prinsenbeek. Dan kan je deze aanmelden via onze website of je neemt op een andere manier contact met ons op. Zelfs als jouw regio er niet bij staat kunnen we de bus bij je langs sturen. Volop mogelijkheden dus. Heb je een nieuw scherm, batterij of andere iPhone reparatie nodig? Aarzel dan niet en vraag online je reparatie aan.

De Telefoonreparatiebus komt ook bij jou in de regio:

iPhone reparatie Roosendaal, iPhone reparatie Etten-Leur, iPhone reparatie Middelburg, iPhone reparatie Bergen op ZoomiPhone reparatie Dordrecht, iPhone reparatie Rotterdam, iPhone reparatie Goes

Contact met telefoon reparatie bus
Kan ik je helpen?

Op locatie tijden

Chat met ons